Produkter for graeme le maistre (35)

Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Delon-familien

Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Delon-familien

Chateau Ségur de Cabanac tilhører familien Delon, som også eier Chateau Moulin de la Rose i Saint Julien, og har vært i familien i 7 generasjoner. Chateau Ségur de Cabanac har fått sitt navn fra den illustre og mektige familien med samme navn, som kan spores tilbake i historien til Médoc allerede på 1600-tallet. Denne familien, som stammer fra den bordeauxske adelen, var eiere av store vinmarker som Lafite og Latour i Pauillac. I Saint Estèphe bidro grev Joseph Marie de Ségur, herre av Cabanac, etterkommer av Alexandre de Ségur, kjent som Vinenes Prins, aktivt til utviklingen av vinmarkene og satte opp grensemerker for å avgrense sine eiendommer, som fortsatt bærer navnet Ségur de Cabanac.
Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Château Lalande 2018 Saint-Julien - Rødvin AOP Saint-Julien 2018

Château Lalande 2018 Saint-Julien - Rødvin AOP Saint-Julien 2018

ORIGIN Eid av den anerkjente Meffre-familien, Château Lalande ligger i Saint-Julien de Beychevelle langs den prestisjetunge Route des Grands Vins. Eiendommen dekker nå 15,5 hektar. Rødvin, Saint-Julien Appellation – Château Lalande 2018 VINIFIKASJON Begrensede avlinger Håndplukket ved optimal modenhet Kald pre-fermenteringsmaceration i 48 timer Vinifikasjon etter parceller Lang gjæring i 3 uker Malolaktisk gjæring i tanker Lagret i franske eikefat i 12 måneder DRUESORTER 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot BESKRIVELSE Med en klar granatrød farge, avslører Château Lalande rødvin en herlig bukett av røde frukter og kakao på nesen, med noter av ristet tre. Smaken åpner med en myk og rund angrep, som utvikler seg til fruktige noter med delikat mykede tanniner. En stor vin fra Saint-Julien.
Bas Armagnac CASTAREDE Hors d'Age

Bas Armagnac CASTAREDE Hors d'Age

Bas Armagnac som har modnet i eikefat i 20 til 30 år.
Armagnac Kampanje

Armagnac Kampanje

Landterrine med Armagnac - Jean Brunet
Kuttflagg - Kuttflagg 25x35 cm

Kuttflagg - Kuttflagg 25x35 cm

Ensidig trykk - nøytral bakside - bakside trykk + 5% Former A - B - D
Rørlegger Saint-Denis-Lès-Rebais (77510) - Seine-Et-Marne (77)

Rørlegger Saint-Denis-Lès-Rebais (77510) - Seine-Et-Marne (77)

Hvis du oppdager en vannlekkasje i leiligheten din, at dusjen eller toalettet ditt er tett, eller at du må bytte ut kranene eller rørene dine, sørger Pierre og hans team av rørleggere i Saint-Denis-lès-Rebais (77510) for alle akutte reparasjoner og rensing av rør. Vi reiser til Grenoble, men også i hele dens agglomerasjon. Vi intervenerer også i en del av Saint-Denis-lès-Rebais (77510). Vårt selskap er spesialisert innen rørleggerarbeid, oppvarming og renovering av bad. Derfor tilbyr vi en service for reparasjon, vedlikehold, renovering og installasjon av rørleggerarbeid i Saint-Denis-lès-Rebais (77510). Vårt team av rørleggere tilbyr profesjonalitet og hurtig respons i utførelsen av sitt arbeid, og dette innen 30 minutter. For alle dine installasjoner, reparasjoner
Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Denne Gevrey-Chambertin 2018 er et ekte løfte om finesse og eleganse for smaksløkene dine! Tilstand: Nytt produkt Land: Frankrike Produksjonsregion: Burgund Appellation: Gevrey Chambertin Årgang: 2018 Alkohol: 13,5° Volum: 75cl
Låsesmed Clermont (60600) - Oise (60)

Låsesmed Clermont (60600) - Oise (60)

Vår låsesmedbedrift har i flere år spesialisert seg på åpning av dører. Våre håndverkere er tilgjengelige når som helst for å låse opp låsen din i Clermont (60600). SOS låsesmed kommer for å håndtere alle typer låser og dører, og for å hjelpe deg i tilfelle av problemer med nøkkellåsede dører uten å skade noe i hele byen. Vi intervenerer for: Doble låste sikkerhetsdører, tap eller tyveri av nøkkel, endring av sylinderkombinasjon, problemer med eksisterende låser eller sikring etter innbrudd eller forsøk på innbrudd... Ikke nøl med å kontakte oss for å få en profesjonell vurdering av saken. Vi er tilgjengelige 24/7 for alle typer låser, inkludert 3-punkts låser. De mest utbredte, 3-punkts låser er ideelle for å sikre eller forsterke en dør av enhver type. I 3-punkts låser skiller vi mellom låser. Åpning av dør: Fra 99 euro Låsesmedens reise: 77€ Kostnadsoverslag fra låsesmed: gratis*
CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard-familien

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard-familien

Vignoble: 30 hektar (i produksjon). Appellasjon: Montagne Saint-Emilion Jord: Leire – kalkstein Gjennomsnittsalder på vinrankene: 40 år Druetyper: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Produksjon: 35 hektoliter / ha Utvalg: manuell og sortering med Mistral-bord og optisk sorteringsmaskin Konsulentvinmaker: Hubert de Boüard de Laforest Vinmaker: Coralie de Boüard de Laforest Vinifikasjon: Forfermentativ macerasjon ved 8 -10 °C Alkoholfermentering Maceration i 3 til 5 uker Malolaktisk fermentering på fat Hel vinifikasjon på en utvalgt parcelle, manuell pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fat Sammensetning: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon
Chateau Charmail, AOC Haut Médoc - Halluin-familien

Chateau Charmail, AOC Haut Médoc - Halluin-familien

Cru bourgeois produsert under appellasjonen Haut-Médoc, er Château Charmail en rødvin fra en vingård på 28 hektar. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 31 år gamle, er plantet i jord bestående av leirholdige grus. Vinen modnes på fat (hvorav 25% i nye fat) i 12 måneder. Château Charmail 2016 avslører en dyp farge, rubinrød med purpurflekker. Nesen er intens og utvikler aromaer av mørke frukter, lær og tobakk. Angrepet i munnen kombinerer fylde og rundhet, med en perfekt integrert eik. En vin som er vedvarende i munnen takket være en rundhet og perfekt balanserte tanniner.
Haut-Médoc fra Giscours

Haut-Médoc fra Giscours

{"Smaking":"Rik, fyldig, Haut-Médoc fra Château Giscours har alltid en stor finesse i tanninene og en bemerkelsesverdig aromatisk renhet understreket av fine krydder; den er laget for lange år med lagring.","Kommentar":"Château Giscours vet hvordan de skal opprettholde sin plass i hjertet til vinelskere: med sin store vin selvfølgelig, Cru Classé fra Margaux, men også med ekstremt kvalitetsrike varianter, spesielt Haut-Médoc fra Giscours. Dette gir vinelskeren muligheten til å nyte håndverket fra Cru Classé for et svært rimelig budsjett. Ideelt plassert på vakre grusjord i Garonne, har Cru Classé fra Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek.","Produsent":"Familien Albada Jelgersma (Château Giscours) i Labarde (33460)","Formater og emballasje":"Flaske (75cl) - Kartong med 6","Druetyper":"Cabernet Sauvignon (55%), Merlot (45%)"}
Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Kommentar Slottet Lalande-Borie ble skapt fra bunnen av i 1970 av Jean-Eugène Borie på en tomt på 30 hektar. I dag ledes dette domenet, som raskt har oppnådd et godt rykte, av hans sønn Bruno Borie, som også har ansvaret for slottet Ducru-Beaucaillou. Vinmarken strekker seg over 25 hektar som ligger på den vestlige platået av appellasjonen Saint-Julien, hvor mange andre andre- og tredjecrus fra klassifiseringen i 1855 finnes. Druematerialet består hovedsakelig av cabernet-sauvignon, som utgjør 65% av arealet, etterfulgt av 25% merlot og 10% cabernet franc. I vinmarkene er avkastningen kontrollert, og metodene som brukes er de for bærekraftig landbruk. Høsting skjer for hånd, for moderat ekstraktive vinifiseringer og lagring på fat der ny eik ikke dominerer. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Produsent: Familie Borie i Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2013
Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

CEPAGE : 85% Merlot ; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ET ÉLEVAGE : Kultur med omtanke, manuell beskjæring, grønn høsting. Vinifikasjon i termoregulerte betongkar. Malolaktisk gjæring i eikefat. Modning i nye fat. LABEL HVE 3 2018 :J SUCKLING : 92-93/100 «Kjerne av modne frukter, alltid frisk og lineær. Middels fyldig med faste og silkeaktige tanniner. 2016 :WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Utviklet fra de eldste vinrankene i dette området, er det en moden og konsentrert vin. Modnet i 18 måneder i fat, har den utviklet en kraftig ristet og krydret karakter som fortsatt dominerer i dag. Men med den sterke fruktigheten og syren, vil den utvikle seg til en imponerende vin.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Dette er en fantastisk vin med hint av sjokolade og svarte bær. Middels kropp og fruktig. Det er fantastisk!» 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Eiere: Jean Pierre & Philippe Rivière Konsulent: Stéphane Derenoncourt Beliggenhet: Ligger i kommunen Saint Emilion Areal: 4 Ha Jord: leire-kalkstein
Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur En annen vin fra Château Guillaume Blanc, Château Prieuré Guillaume kommer fra en nøye utvalgt enkeltparsell på 15 hektar. Cabernet Sauvignon er plantet i den grusete delen, mens Merlot er plantet i leire-kalksteinsseksjonen. Dette gjør at druene kan uttrykke sine egenskaper fullt ut. Denne Bordeaux, sertifisert som Agriculture Raisonnée (Fornuftig Landbruk) og Haute Valeur Environnementale (Nivå 3), har fått nøye oppmerksomhet fra vinmark til vingård. Målet med vinifikasjon og lagring er å oppnå en gourmand og lett karakter. VINIFIKASJON Bærsortering Tradisjonell Vinifikasjon Lagring i noen måneder på Eikefat DRUESORTER Merlot Cabernet Sauvignon SMAKSNOTATER Intens og strålende kirsebærrød farge. Fint og behagelig nese med røde og svarte frukter. Fruktig, glatt og rund smak støttet av smeltede tanniner med et lite hint av lakris.
Château Lalande 2020 Saint-Julien - Rødvin Château Lalande 2020 AOP Saint-Julien

Château Lalande 2020 Saint-Julien - Rødvin Château Lalande 2020 AOP Saint-Julien

{"ORIGIN":"OPPRINNELSE\n\nRødvin, Saint-Julien Appellation\n\nEid av den anerkjente Meffre-familien, ligger Château Lalande rødvin i Saint-Julien de Beychevelle langs den berømte Route des Grands Vins. Inntil oppkjøpet i 1964 var vinmarken en del av Château Lagrange, en Grand Cru Classé fra 1855. Eiendommen strekker seg over 15,5 hektar.\n\nVINIFIKASJON\n\n Begrensede avlinger\n Håndplukket ved optimal modenhet\n Kald pre-fermentering macerasjon i 48 timer\n Vinifikasjon etter parceller\n Lang gjæring i 3 uker\n Malolaktisk gjæring i tanker\n Lagret på franske eikefat i 12 måneder\n\nDRUESORTER\n\n 50% Cabernet Sauvignon\n 50% Merlot\n\nSMAKSNOTATER\n\nMed en vakker, klar granatrød farge, avslører Château Lalande rødvin en herlig bukett av røde frukter og kakao på nesen, med noter av ristet tre. Smaken byr på en myk og rund angrep, som utvikler seg til fruktige noter med delikat mykede tanniner."}
Mercurey 1er Cru

Mercurey 1er Cru

Dyp rød farge. Aromer av røde frukter med noter av skogbunn, kaffe og kanel. Rik og konsentrert, ganen er saftig med faste tanniner.
Blason d'Issan

Blason d'Issan

Kommentar Andre vin fra Château d'Issan (3. Grand Cru Classé), produsert fra de yngste vinrankene. « Regum mensis aris que deorum »: « For kongenes bord og gudenes alter », slik er mottoet til Château d'Issan. Faktisk ble denne vinen servert ved bryllupet til Aliénor av Aquitaine og Henri Plantagenêt i 1152. Den ble også funnet ved hoffet til den østerrikske keiseren Franz Joseph i Wien, noen århundrer senere. Siden 1945 har eiendommen, med sitt praktfulle slott i middelalderstil, vært i hendene på familien Cruse, som forvalter det med lidenskap. Under ledelse av Lionel Cruse har slottet blitt restaurert, fasilitetene modernisert og vinmarkene replantet. Siden 1998, takket være investeringene gjort av hans sønn Emmanuel Cruse i vinmarkene og kjellerne, reflekterer vinene fra Issan mer enn noen gang autentisiteten til Margauxs terroir. I 2012 ble familien Lorenzetti 50 % partner. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60 %), Merlot (40 %) Produsent: Familiene Cruse og Lorenzetti i Cantenac (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Kommentar Terroir på platået som grenser til de første cruene Clos Fourtet og Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet ble overtatt av familiene Pourquet og Bécot i 1980. Litt lavere og litt mer leirete enn sine prestisjetunge naboer, er cruet i stand til store ting i de beste årgangene. Den mineralske styrken er alltid underliggende intensiteten av frukten; den uttrykker seg med distinksjon, men det tar noen år før vinen blir mer moden. Dette er en saint-émilion for kjennere, for elskere av kalksteinsplatået. Med hjelp fra direktør Pascal Lucin, har familien Pourquet-Bécot signert med 2015 og 2016 den vakreste dobbelen i cruets historie, et resultat av den økte oppmerksomheten på detaljer, både i vinmarken og i kjelleren. Druer: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Produsent: Familie Pourquet-Bécot i Saint-Émilion (33330) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2012
Chateau Maucaillou, Moulis - Dourthe-familien

Chateau Maucaillou, Moulis - Dourthe-familien

Samtidig etablerer J. Petit-Laroche på stedene kalt «MAUCAILLOU» og «CAUBET», på en og en halv hektar, et nytt vinområde som vil ta navnet Château MAUCAILLOU. «MAUCAILLOU» betyr «dårlige steiner», i den forstand som bøndene i middelalderen forstod det, fordi denne typen grusjord var uegnet for kornproduksjon, som var den viktigste kilden til overlevelse på den tiden. Senere innså man at disse grushaugene utgjorde et foretrukket terroir for vinmarker av høy kvalitet. Slik ble MAUCAILLOU født, et vinhus fylt med talenter, ettersom vinene deres siden 1889 jevnlig har vært i rampelyset, over hele verden, under konkurranser og «blindsmakinger» mellom fagfolk.
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Kommentar Château d'Arcins er i dag en av de eldste eiendommene i Haut-Médoc, etablert av Tempelridderne på 1300-tallet. Legenden ser ut til å tilskrive opprinnelsen til navnet Arcins til tilstedeværelsen av en ridder av Ars på den tiden da kommunen huset en kommanderi av Malteserordenen i 1300. I likhet med de store klassifiserte vinene fra Médoc, nyter vinmarken godt av en planting på 9 600 planter/hektar og to store komplementære terroirer (grus og leirholdig kalkstein). Smaking Stilen til Château d’Arcins er preget av smakfull rundhet. På nesen liker vi å oppdage konsentrerte aromaer av røde frukter, krydder nyansert av dufter av appelsinskall. Smakene er harmonisk forent og gir plass til en kropp som blir fyldig, deretter varm og til slutt strukturert. Denne vinen av vakker fylde passer perfekt til sitt medocanske terroir. Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Produsent: Chateaux Castel i Arcins (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château la Croix de Marbuzet

Château la Croix de Marbuzet

Château La Croix de Marbuzet har en vingård på 7,5 hektar. Terroiret i Saint-Estèphe skylder sin edelhet til strukturen i jordsmonnet, en grusplateau som ligger over Gironde, med gode dreneringsegenskaper. På overflaten gir disse jordene et inntrykk av letthet som er typisk for Médoc. Men dypere ned gir et lag av kalkholdig leire vinstokkene de essensielle næringsstoffene som gir vinene deres typisitet. Jordsmonnet består av garonne-grus. Vinen modnes i 12 måneder på fat, hvorav 25 % er nye. Den klare og glitrende rubinrøde fargen gir en indikasjon på en svært behagelig smaksopplevelse. Nesen er kompleks, med dufter av svart kirsebær, blomster og plommer som blander seg med noter av ristet brød og ristede nøtter. Denne vinen tilbyr en vakker smidighet i munnen med en svært fin balanse, kombinert med subtile dufter av skogbunn og tobakkblader, og en avslutning med harmoniske tanniner for en profil som utstråler eleganse. Druetyper: Merlot (60 %), Cabernet Sauvignon (40 %) Produsent: Familie Soliveres i Saint-Estèphe (33180) Formater og emballasje: Flaske (75 cl) - Kartong med 6 - 2020
Château Les Essarts

Château Les Essarts

{"Commentaire":"Vingården Château Les Essarts dekker et område på fjorten hektar i hjertet av appellasjonen Lussac Saint Emilion. Den strekker seg over et stort leirplateau med områder av silikagranitt. Undergrunnen består av leire og jernholdig skitt. Den gjennomsnittlige alderen på vinrankene er 25 år. Bladbeskjæring og tynning praktiseres etter behov. Vinifikasjonen er tradisjonell i et moderne kjeller.\n\nDégustation\nDyp rød farge. Svært lett mentolert aroma med røde frukter. Smaken er myk, med toner av kokte frukter, og understreket av en fin eik.\n\nCépages: Merlot (70%), Cabernet Franc (10%), Malbec (20%)\nProdusent: Familie Gillet i Lussac (33570)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2019"}
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Gylden gul farge, klar. Sitrus-, blomster- og hvit fruktnoter med hint av mandler. Gourmand og skulpturert, ganen er forfriskende med en elegant avslutning.
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015